Prayer Time :

Tentang Kami

'ONE STOP CENTRE'

Untuk semua kelengkapan MASJID, SURAU DAN MADRASAH meliputi :- 

Kenapa Harus BAITULHAMBRA.COM

  • PROFESIONALDidukung oleh PASUKAN KERJA YANG MAHIR dan BERPENGALAMAN sebagai PEMASARAN, KHIDMAT NASIHAT dan KONTRAKTOR PEMASANGAN REKABENTUK.
  • HARGA TERMURAHTELITI didalam MERANGCANG PROSES KERJA dengan EFISIEN menjadi kunci dalam MENDAPATKAN KOS HARGA YANG TERMURAH.
  • KUALITI TERUNGGULPEMILIHAN MATERIAL YANG TERBAIK dan TEPAT serta dibuat oleh PASUKAN KERJA YANG PROFESIONAL menghasilkan hasil PROJEK YANG BERKUALITI.
  • TEPAT WAKTUFOKUS dalam langkah-langkah PENYIAPAN KERJA dari satu peringkat ke peringkat yang seterusnya MENJAMIN KETEPATAN WAKTU KERJA yang SEMPURNA.
  • PERKHIDMATAN SELEPAS JUALANMENJALIN HUBUNGAN TERUS setelah jualan MENJAMIN INFORMASI JAMINAN berjalan terus dengan TINDAKAN SUSULAN YANG EFISIEN. 

Objektif Syarikat

Misi & Visi

MISI

Menyediakan PERKHIDMATAN yang JITU, BERKUALITI, TEPAT WAKTU dan EFISIEN bagi MENCAPAI KEPUASAN PIHAK MASJID dan SURAU SELURUH MALAYSIA.

VISI

Mesti menjadi SEBUAH ORGANISASI PEMUDAHCARA “ONE STOP CENTER” KELENGKAPAN MASJID dan SURAU yang TERUNGGUL, DINAMIK dan TERBAIK di MALAYSIA dengan BERKEMBANG SEIRING dengan PEMBAHARUAN REKABENTUK, BAHAN dan TEKNOLOGI.

Servis dan Perkhidmatan yang kami tawarkan

Mereka dan Membina Masjid, Surau dan Menara

Pembuatan dan Pemasangan Kubah

Pembekal Semua Kelengkapan Masjid, Surau dan Madrasah

Renovasi dan Membaikpulih Peralaan Masjid, Surau dan Madrasah

Khidmat Nasihat Percuma

Daripada Usamah bin Zayd RA berkata, Rasulullah SAW berpesan dalam sabdanya:

مَنْ صُنِعَ إِلَيْهِ مَعْرُوْفٌ، فَقَالَ لِفَاعِلِهِ: جَزَاكَ اللهُ خَيْرًا، فَقَدْ أَبْلَغَ فِيْ الثَّنَاءِ.

Maksudnya: Sesiapa yang diperlakukan kepadanya sesuatu kebaikan, maka ucapkanlah kepada orang yang melakukan kebaikan kepada kamu dengan ungkapan: Semoga Allah membalasnya dengan segala kebaikan. Maka sesungguhnya dia telah menerima pujian yang terbaik.
Al-Tirmidhi : 2035. Sahih
× Apa boleh kami bantu ?